Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Dipsaus
Pel de tenen look en snipper fijn. Los de suiker op in het water in een steelpannetje op een hoog vuur. Voeg de vissaus, rijstazijn en looksnippers toe. Laat wat inkoken tot het licht stroperig is en laat afkoelen. Verwijder de meeste zaadjes van de pepertjes en hak het vruchtvlees fijn. Voeg met het limoensap toe aan de saus.
-
Snij de komkommer met een dunschiller in lange linten.
-
Pluk de kip los in kleine stukjes.
-
Pluk basilicum- en muntblaadjes. Snij de korianderblaadjes en -steeltjes grof.
-
Vul een platte kom met lauwwarm water. Dompel elk rijstvel 10 sec in het water tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Trek het vel met beide handen tussen duim en wijsvinger uit het water en leg op een vochtige, schone handdoek.
-
Leg de komkommerlinten op het rijstvel. Vul met rijst, kip, blaadjes munt, basilicum en koriander. Vouw het vel strak om de onderkant heen, vouw de zijkanten naar binnen en rol strak op. Bewaar onder een vochtige doek tot je ze gaat serveren.
-
Serveer met de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven