Selder en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Spoel de selder en wortel. Snij in grove stukken. Plet de look.
-
Spoel de ongepelde uien en snij horizontaal middendoor.
-
Snij de gember ongeschild horizontaal middendoor.
-
Leg het vlees in een ovenschaal en voeg de wortels, ui en gember toe. Bestrooi met peper en zout en rooster in ± 30 min goudbruin.
-
Giet de inhoud van de ovenschaal met sappen in een soeppan, overgiet met 2,5 l koud water. Voeg de shiitake, look, kruidnagels, selder, kaneel, steranijs, korianderbollen en peperbollen toe.
-
Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 2 u pruttelen tot het vlees loskomt van de botten.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes, de limoen in partjes en pluk de blaadjes van de koriander, munt en basilicum. Zet opzij.
-
Zeef de bouillon en hou het soepvlees apart. Schep wat vet van de soep en laat inkoken om de smaak te concentreren. Breng op smaak met vissaus, suiker en zout.
-
Snij het soepvlees in stukjes.
-
Kook de rijstnoedels gaar in ruim water en verdeel over de kommen. Schik hierop het soepvlees. Overgiet met bouillon en top af met lente-ui, sojascheuten, verse kruiden en gebakken uitjes. Voeg de plakjes gebakken rosbief toe vlak voor je opdient.
-
Serveer met partjes limoen, sojasaus en sriracha.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven