Melk , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vleesmarinade
Roer de ingrediënten (1 el rijstazijn, 1 el water, 1,5 el Boni sojasaus, 1 el suiker, ½ kl vijfkruidenpoeder, 1 kl vissaus, 1 kl Boni sesamolie) in een kom door elkaar en strijk de entrecotes er royaal mee in. Laat minstens 1 u rusten in de koelkast.
-
Pickles
Snij de radijsjes en ¼ komkommer in julienne en doe samen met de rauwkostmix in een kom. Bestrooi met 2 el suiker en een snuif zout. Masseer het zout en de suiker er zachtjes in. Laat 20 min rusten om zo vocht te verliezen.
-
Spoel onder stromend water en laat uitlekken.
-
Meng de rest van de suiker met azijn en water in een kom en roer tot de suiker is opgelost. Voeg de rauwkost toe en laat 1 u rusten.
-
Snij de komkommer in fijne plakjes.
-
Pel de avocado’s, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in fijne plakjes.
-
Bak het vlees aan beide zijden in 6 à 7 min knapperig en bruin in olie. Laat rusten onder aluminiumfolie.
-
Meng de marinade die overgebleven is met 1 el mayonaise.
-
Snij de broodjes open en verwijder het kruim. Bestrijk de binnenkant onderaan met boter en leg er plakjes avocado op. Plet met een vork en kruid naar smaak met Maggisaus. Bestrijk de binnenkant bovenaan met de marinademayonaise.
-
Snij het vlees in plakjes, verdeel over de onderste helften van de broodjes en leg daarop plakjes komkommer en gepekelde groenten.
-
Werk af met plukjes verse koriander, basilicum en munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven