Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in halve ringen.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Roer de look en Italiaanse kruiden onder de passata. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Warm de oven voor op 250°C.
-
Rol het pizzadeeg open en beleg tot 1 cm van de rand met een dun laagje passata.
-
Strooi er Parmezaanse kaas en geraspte cheddar over.
-
Verdeel de gorgonzola erover.
-
Snij de bol mozzarella in schijfjes. Beleg de pizza ermee.
-
Bak de pizza 8 à 12 min krokant in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en beleg met Filet d’Ardenne en rucola.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven