Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij ze in kleine stukjes. Hak het witte gedeelte van de prei en de selderstengel fijn.
-
Verwarm de olijfolie in een steelpan en voeg de aardappel, de prei, de selder en het laurierblaadje toe. Laat zachtjes stoven.
-
Blus met de groentebouillon en voeg de Alpro soya Mild Drink toe. Laat ± 15 minuten sudderen en voeg dan ook de Alpro soya Cuisine toe.
-
Mix het geheel en breng de soep op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Laat de soep afkoelen.
-
Snij het brood in stukjes. Rooster het brood en de gehakte amandelen ± 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Meng goed en kruid met peper en zout.
-
Werk af met een krokant amandellaagje.
-
Tip: deze typisch Franse soep is zowel warm als koud heel lekker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven