Verse tagliatelle met limoenbotersaus en sint-jakobsnoten
Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zongedroogde tomaten in kleinere stukjes.
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Verhit 30 g boter in een sauspan. Laat lichtjes bruinen. Bak de sjalot glazig. Roer de kappertjes en zongedroogde tomaten erdoor. Blus met 1 el limoensap en de witte wijn en laat inkoken. Roer de bloem erdoor en bevochtig met de kippenbouillon. Laat 20 min sudderen, zonder deksel.
-
Klop 120 g in blokjes gesneden boter erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de pasta gaar in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Verhit 30 g boter in een antikleefpan. Bak de sintjakobsnoten kort en krachtig aan beide zijden. Kruid met zwarte peper en zout. Schep ze uit de pan en hou warm.
-
Blus de pan met de saus en schep de pasta en spinazie erdoor.
-
Verdeel over de borden en werk af met de gebakken sint-jakobsnoten. Kruid met zwarte peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven