Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij in kleine stukjes.
-
Verwarm een pan en giet er een scheutje olijfolie in. Laat warmen.
-
Bak de sjalot in de hete olie.
-
Snij 2 truffels in kleine stukjes.
-
Giet de room bij de sjalot en warm op.
-
Voeg de verschillende kazen toe: 40 g van de Parmezaanse kaas en 35 g van de andere kazen.
-
Kruid met peper en zout en voeg de truffelstukjes toe. Laat de kazen smelten in de room.
-
Kook de verse pasta enkele minuten in gezouten, kokend water.
-
Haal de al dente pasta van het vuur, giet wat koud water bij het hete water (zo stopt het kookproces onmiddellijk) en giet de pasta af.
-
Voeg de pasta toe aan de saus en meng. Zorg ervoor dat er overal saus rond de pasta zit.
-
Laat het geheel nog even opwarmen. Proef en kruid bij naar eigen smaak.
-
Snij de laatste truffel in fijne plakjes.
-
Werk af met nog wat Parmezaanse kaas.
-
Verdeel de pasta over de borden. Werk af met de plakjes truffel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven