Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de slagroom op met de bloemsuiker en giet in een spuitzak met kartelmond. Leg in de koelkast tot gebruik.
-
Smelt de chocoladecallets au bain-marie of in de microgolf (2 x 30 sec opwarmen op 600 W, tussen 2 opwarmbeurten telkens doorroeren).
-
Breng de melk al roerend aan de kook.
-
Roer ½ van de gesmolten chocolade van het vuur erdoor.
-
Doe de chocolademelk in een hoge kop.
-
Werk af met slagroom.
-
Snij de marshmallows in kleine stukjes. Verdeel over de slagroom.
-
Besprenkel met de overige gesmolten chocolade.
-
Optioneel: brand de marshmallows lichtjes af met een brander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven