Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Steek met een vorm rondjes uit de peperkoek en het toastbrood.
-
Schil de peren en haal het klokhuis eruit met een appelboor. Snij in ronde plakjes.
-
Besmeer de peperkoek en het toastbrood met boter en maak een torentje met de plakjes peer. De boter zorgt ervoor dat alles samenkleeft.
-
Klop de eieren los met de bloemsuiker en room.
-
Wentel de torentjes aan alle zijden in het eiermengsel en bak aan beide zijden in hete boter.
-
Zet ± 5 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer op een bord met een bolletje vanille-ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven