Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof op een matig vuur.
-
Mix de eieren met de kaneel en het zout onder de melk.
-
Snij het stokbrood in schuine schijven van 2 cm dik.
-
Smelt wat boter in een koekenpan op een matig vuur.
-
Haal de broodschijven door het eimengsel en leg onmiddellijk in de bakpan.
-
Bak aan beide zijden goudbruin.
-
Bestrooi met bruine suiker en amandelschilfers.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven