Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en de look. Snij de uien fijn en snipper de look. Snij het wit van de prei in stukjes.
-
Smelt een klontje boter en stoof de ui aan. Voeg de look en fijngesneden prei toe en stoof verder.
-
Snij de venkel in stukjes en doe ook bij de groenten. Laat de groenten stoven. Kruid alles met peper en zout.
-
Giet het water bij de groenten en voeg de groentebouillon toe. Laat 15 à 20 min koken.
-
Hou een beetje van de waterkers opzij voor de afwerking. Snij de rest van de waterkerssteeltjes van de wortels, snij wat fijner en doe in een maatbeker.
-
Mix de soep. Giet een pollepel van de soep bij de waterkers en mix de waterkers glad.
-
Giet alles bij de soep en mix nogmaals.
-
Verdeel de soep over de borden. Werk af met een dot zure room en wat waterkers.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven