Schaaldieren , Vis , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien, reinig de venkel en snij alles in grove stukken.
-
Smelt een klontje boter in een kookpot en stoof de ui- en venkelstukken hierin aan.
-
Voeg het water met het bouillonblokje, de steranijs en laurierblaadjes toe. Kruid met peper en zout. Laat 20 minuten koken.
-
Leg de kabeljauw in een ovenschaal. Kruid met peper, zout, dille en overgiet met een beetje olie. Bedek met een paar klontjes boter. Zet in de oven op 160°C gedurende ± 10 minuten. Haal uit de oven en verwijder de dille.
-
Vis de steranijs en laurierblaadjes uit de soep. Mix de soep glad en laat nog 5 minuten koken.
-
Giet de soep door een fijne zeef. Zo krijg je een heel vloeibare soep.
-
Kruid de coquilles met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pan en bak de coquilles kort en glazig aan beide kanten.
-
Klop de culinaire room schuimig op.
-
Haal de kabeljauw uit de oven en snij in stukjes. Snij de coquilles middendoor.
-
Vul de borden met de soep. Verdeel de kabeljauw en coquilles over de borden. Werk af met wat garnaaltjes, waterkers en dille.
-
Ga nog eens kort rond met de pepermolen. Druppel er nog wat olie over.
-
Giet als laatste nog een beetje opgeklopte room bij de soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven