Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de venkel en prei. Pel de ui. Snij alles fijn.
-
Hou een klein deel van de venkel apart en snij in zo klein mogelijke brunoise.
-
Stoof de groenten aan in een klontje boter.
-
Bevochtig met een scheutje Ricard en laat volledig uitdampen. Voeg daarna de bouillon toe.
-
Giet de room erbij en laat ± 30 min zachtjes koken.
-
Mix de soep glad en kruid met peper en zout.
-
Snij de chorizo in fijne reepjes. Snij het pepertje fijn.
-
Bak de chorizoreepjes met de arachideolie en het rode pepertje op een zeer zacht vuur.
-
Laat de chorizo krokant worden.
-
Gebruik de olie die uit de worst komt om de soep mee af te werken.
-
Giet de soep in kommetjes en werk af met de brunoise van venkel, de krokante chorizoreepjes en enkele druppels chorizo-olie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven