Velouté van aardpeer en pastinaak met sint-jakobsvruchten
Weekdieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardperen, aardappel en pastinaak en snij in blokjes.
-
Breng de melk met de gevogeltefond aan de kook. Voeg de groenteblokjes toe en dek de pot af. Laat 30 min op een zacht vuur garen.
-
Mix tot een gladde soep en kruid met peper en zout.
-
Dep de sint-jakobsvruchten droog en rijg ze met een blaadje salie aan houten prikkertjes. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de hazelnoten en hak ze grof.
-
Verhit de geklaarde boter.
-
Bak de spiesjes kort aan beide zijden.
-
Serveer de soep in glaasjes. Kruid met espelettepeper en leg de spiesjes met sint-jakobsvruchten op de rand.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven