Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de prei en selder en snij in gelijke, kleine stukken. Pel de ui en snipper fijn. Stoof deze groenten aan in wat olijfolie. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat 20 minuten trekken.
-
Pluk de veldsla en spoel ze samen met de spinazie. Blancheer deze groenten, giet af en laat uitlekken. Mix tot een gladde groene puree in de blender.
-
Mix de groentesoep en giet de groene puree erbij. Passeer door een fijne puntzeef. Kruid met peper en zout.
-
Snij de gerookte paling in mooie stukken.
-
Serveer de soep in diepe borden en verdeel de gerookte paling erover. Werk af met druppeltjes zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven