Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en look en snipper fijn.
-
Snij de koriander fijn.
-
Snij de avocado’s door en haal de pit en het vruchtvlees eruit. Plet het vruchtvlees en voeg het limoensap en de ui- en looksnippers toe. Kruid met komijn, versgemalen peper en zout.
-
Schep de koriander, de uitgelekte maïskorrels en de rode bonen erdoor en kruid met pilipili.
-
Bestrooi een wrap met geraspte mozzarella en bestrijk gelijkmatig met het avocadomengsel.
-
Bestrooi met de rest van de kaas en dek af met een wrap.
-
Verpak in aluminiumfolie.
-
Verwarm een droge koekenpan en bak de quesadilla’s in aluminiumfolie 5 min aan elke zijde, tot de kaas gaat smelten.
-
Haal de quesadilla’s uit de folie en snij in punten. Serveer met salsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven