Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de linzen een nacht in een ruime pot met water.
-
Giet het water van de linzen af.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Schil de zoete aardappel, pastinaak en raapjes. Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes. Snij alle groenten in kleine blokjes.
-
Schil de aardappel en bewaar in water.
-
Stoof de ui aan in bruine boter. Voeg de linzen en de look toe als de ui glazig is.
-
Voeg de rest van de groenten samen toe. Bevochtig met de groentebouillon.
-
Gaar 20 min onder deksel. Roer regelmatig, kruid met peper en zout.
-
Serveer de hutsepot met een dikke schijf donkerbruin brood met goede boter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven