Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: schil de gember en hak grof.
-
Snij de chilipepers grof en pel de look.
-
Doe de look, gember, chilipepers, komijn en gedroogde kokos in het hakmolentje met een scheutje kokosmelk en mix tot een gladde puree.
-
Voeg de rest van de kokosmelk erbij en druk steeds kort op de pulseerknop met kleine pauzes tot je een mooie saus bekomt. Zo kan de saus niet schiften.
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Pel de ui en snij in fijne, halve ringen.
-
Verwarm de olie in een grote wok (of koekenpan) met deksel op een halfhoog vuur en laat de uiringen glazig bakken.
-
Leg de bloemkoolroosjes erbij en bak tot ze lichtbruin kleuren.
-
Roer de garam masala, de kurkuma en het zout erdoor.
-
Overgiet met de kokossaus en breng aan de kook onder deksel.
-
Voeg ¾ van de spinazieblaadjes eraan toe.
-
Laat nog even koken tot de spinazieblaadjes geslonken zijn.
-
Snij de overige spinazieblaadjes in fijne reepjes.
-
Snij de tomaten in brunoise.
-
Bestrooi de curry met spinaziereepjes en tomatenstukjes. Serveer met pitabroodjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven