Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
Meng alle ingrediënten en breng aan de kook. Laat 10 min sudderen.
-
Schil de wortelen en verwijder de uiteinden. Kook beetgaar in de marinade. Schep uit de marinade en laat uitlekken.
-
Laat de marinade verder inkoken tot een stroperige saus.
-
Verwijder de kroon uit de tomaat en snij in 4. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Smeer de afgekoelde wortelen in met arachideolie en gril 5 min op een warme BBQ van 180°C.
-
Smeer tijdens het bakken meermaals in met de stroperige saus. Draai regelmatig om.
-
Serveer de wortel tussen een sandwich. Voeg tomatenblokjes, maïs, jalapeños, gedroogde uitjes toe en besprenkel met zure room.
-
Werk af met koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven