Gluten , noten , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schraap de wortelen. Snij de wortelen en de courgette in staafjes. Spoel de paprika’s, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij vervolgens in reepjes. Snij de lente-uitjes in schuine stukken.
-
Schil de gember en rasp fijn. Week de glasnoedels in warm water.
-
Verwarm een scheutje arachideolie in de wok. Bak de cashewnoten hierin goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Verwarm een scheut arachideolie in de wok. Roerbak de wortelstaafjes, sluimererwten, look, gember en paprikareepjes hierin knapperig gaar. Voeg de sojascheuten en lenteuitjes toe en laat nog even meebakken. Besprenkel met sesamolie. Schep de uitgelekte glasnoedels erdoor.
-
Roer de woksaus erdoor. Roerbak nog enkele minuten.
-
Bestrooi met verse koriander en cashewnoten. Serveer!
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven