Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: snij de tomaatjes in kleine stukjes.
-
Zet 1 el van de olie van de tomaatjes en het water samen op met de versneden tomaatjes. Laat 10 min pruttelen op een zacht vuur.
-
Voeg de tomato frito toe en laat wat inkoken.
-
Giet de room erbij en laat indikken tot sausdikte.
-
Kruid met peper, zout en oregano.
-
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet af en meng de saus onder de pasta.
-
Laat de pijnboompitten kleuren in een koekenpan zonder vetstof. Let op dat ze niet aanbranden.
-
Serveer de pasta in de borden en werk af met de pijnboompitten, verse basilicum en wat zongedroogde tomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven