Eieren , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng ½ l water met een bouillonblokje aan de kook.
-
Spoel de linzen in een fijne zeef en voeg toe aan het kokende water.
-
Laat 20 min koken op een zacht vuur, zonder deksel. Giet af.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de aubergine in blokjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Verhit wat arachideolie in een bakpan en bak de ui glazig.
-
Voeg de aubergineblokjes en chilipeper toe en roerbak enkele min. Breng op smaak met de ketjap manis, sojasaus en currypoeder. Bak al roerend tot de massa weer droog is.
-
Doe de gebakken aubergines met de linzen in een hakmolen en mix kort tot een grove pasta.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Rol het bladerdeeg open en snij in 12 ‘taartpunten’.
-
Neem een driehoek en leg een el van de linzenpasta op het breedste deel van de bladerdeegdriehoek.
-
Klop een eidooier los met een klein beetje water en strijk de rest van het bladerdeeg ermee in.
-
Rol op tot een ‘worstenbrood’. Bestrijk de buitenkant van het worstenbroodje met eigeel.
-
Plaats de gerolde worstenbroodjes op een ovenplaat met bakpapier.
-
Bak 12 à 15 min af in de voorverwarmde oven. Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven