Allergenen

Eieren , Gluten , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de sojasaus met de bruine suiker, voeg een scheut kokend water toe en roer tot de suiker opgelost is.

  2. Schil en rasp de gember. Pel en pers de look.

  3. Snij de lente-uien en de wortel in julienne, de paksoi, paprika en peultjes in lange repen, de broccoli in kleine roosjes en mini-mais in de lengte in 4.

  4. Scheur de beukenzwammetjes los en snij de grote oesterzwammen in reepjes.

  5. Kook de eiernoedels beetgaar, giet af en schep er sesamolie door, zo voorkom je dat ze gaan kleven.

  6. Verhit een scheut arachideolie in de wok en roerbak de gember, look, broccoli, peultjes, maïs en wortel. Voeg de paprika, oesterzwammen, beukenzwammetjes, lente-ui, paksoi en sojascheuten toe. Besprenkel met sherry en laat zachtjes koken. Voeg de uitgelekte noedels toe en schenk het sojasausmengsel erbij. Laat even doorwarmen en hussel alles door elkaar.

  7. Afwerking

    Snij de lente-ui in ringetjes en hou apart.

  8. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan en zet opzij.

  9. Werk af met lente-ui en sesamzaadjes en serveer onmiddellijk.