Eieren , Gluten , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de sojasaus met de bruine suiker, voeg een scheut kokend water toe en roer tot de suiker opgelost is.
-
Schil en rasp de gember. Pel en pers de look.
-
Snij de lente-uien en de wortel in julienne, de paksoi, paprika en peultjes in lange repen, de broccoli in kleine roosjes en mini-mais in de lengte in 4.
-
Scheur de beukenzwammetjes los en snij de grote oesterzwammen in reepjes.
-
Kook de eiernoedels beetgaar, giet af en schep er sesamolie door, zo voorkom je dat ze gaan kleven.
-
Verhit een scheut arachideolie in de wok en roerbak de gember, look, broccoli, peultjes, maïs en wortel. Voeg de paprika, oesterzwammen, beukenzwammetjes, lente-ui, paksoi en sojascheuten toe. Besprenkel met sherry en laat zachtjes koken. Voeg de uitgelekte noedels toe en schenk het sojasausmengsel erbij. Laat even doorwarmen en hussel alles door elkaar.
-
Afwerking
Snij de lente-ui in ringetjes en hou apart.
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan en zet opzij.
-
Werk af met lente-ui en sesamzaadjes en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven