Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dop de boontjes, was ze goed en laat ze uitlekken. Kook de boontjes in gezouten water in 10 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze schrikken onder koud water. Laat ze goed uitlekken. Trek de boontjes in de lengte in 2.
-
Pel de uien en snij in fijne ringen.
-
Reinig de champignons en snij in fijne plakjes.
-
Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta in een ruime kookpan met gezouten water beetgaar gedurende 12 minuten. Giet de pasta af.
-
Meng alle ingrediënten onder de pasta en werk af met de vinaigrette.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven