Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in de lengte in 8 plakken. Bestrooi ze met flink wat zout en laat rusten tot het vocht vrijkomt.
-
Kook de pasta beetgaar. Schep de helft van de tomatensaus erdoor. Scheur de helft van de basilicumblaadjes erover. Meng goed door elkaar.
-
Dep de plakken aubergine aan beide zijden met keukenpapier droog. Verwarm de grillpan. Bestrijk de aubergineplakken met olijfolie. Gril ze aan beide zijden gaar.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Verdeel de pasta over de auberginerepen. Bedek ze met een plakje mozzarella en rol de aubergineplakken op. Schik ze in een ovenschotel en schep de rest van de tomatensaus erbij.
-
Bestrooi met pecorino. Bak gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven