Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Beslag: strooi het saffraanpoeder in het warme water.
-
Zeef de bloem en strooi de gist erover. Klop het warme water en de yoghurt erdoor tot een glad beslag. Roer het zout erdoor.
-
Dek af en laat minstens 2 u en maximum 12 u rusten.
-
Week de cashewnoten 30 min in koud water.
-
Laat de spinazie slinken in een grote pot, knijp het vocht eruit.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper.
-
Dipsaus: spoel de cashewnoten en mix samen met de rest van de ingrediënten tot een gladde dipsaus. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm plantaardige frituurolie tot 190°C in de frietketel.
-
Snij de groenten in hapklare stukken.
-
Doop de groenten één voor één in het beslag en laat ze in de hete olie glijden.
-
Frituur alles goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout.
-
Serveer heet met de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven