Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen.
-
Rooster de walnoten en de cashewnoten 8 min in de oven, laat afkoelen en hak fijn.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Hak de paddenstoelen fijn.
-
Verwarm een scheut olie in een pot en stoof de ui- en looksnippers aan. Voeg de gehakte paddenstoelen toe, kruid met peper, oregano, tijm en zout en laat volledig droogstoven.
-
Snij de dragon, peterselie en salieblaadjes fijn.
-
Klop de eieren los in een grote kom.
-
Voeg de rijst, fijngehakte noten, gestoofde paddenstoelen, verse kruiden, cottage cheese, gemalen emmentaler, peper en zout toe en meng stevig.
-
Giet in een beboterd bakblik. Zet in de oven en bak goudbruin, gaar en stevig in 1 u.
-
Laat 20 min afkoelen in het bakblik.
-
Ontvorm en snij in plakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven