noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tofu in reepjes. Bak ze lichtjes aan in een beetje olijfolie. Rooster de cashewnoten kort in een hete pan.
-
Schil de wortelen en snij in kleine stukjes. Spoel de courgette en snij eveneens in kleine stukjes. Pel de rode ui en snij fijn.
-
Stoof de ui met de curry en de groentebouillon aan in een beetje boter. Voeg de wortel- en courgettestukjes toe en laat even meestoven op een zacht vuur.
-
Giet de kokosmelk erbij als alles een beetje kleur heeft gekregen. Laat het geheel 10 minuten doorkoken op een zacht vuur.
-
Schil de ananas en snij in gelijke dobbelstenen. Voeg toe aan de curry.
-
Kook de basmatirijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Doe de rijst in een kommetje en druk goed aan. Zet het kommetje in het midden van het bord en laat de rijst eruit vallen. Giet de curry rond de rijst. Werk af met de gebakken tofureepjes en geroosterde noten. Versier met enkele korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven