Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de mozzarella in stukken en doe in de blender.
-
Pel de sjalot, snij in stukken en voeg toe aan de mozzarella.
-
Pluk een 10-tal verse basilicumblaadjes en voeg eveneens toe. Mix fijn.
-
Doe de mengeling in een diep bord en meng het tomatenconcentraat en de ketchup eronder. Meng grondig. Kruid met peper en zout.
-
Doe de mengeling in een glaasje en werk af met wat verse basilicum.
-
Serveer met toastjes of nachos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven