Schaaldieren , Gluten , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de tofu uit de verpakking en wikkel in een schone doek, zet er een zwaar gewicht op om er zoveel mogelijk vocht uit te laten lopen.
-
Saus
Klop de pindakaas, rijstazijn, agavesiroop, sojasaus, limoensap en water stevig door elkaar tot een homogeen mengsel.
-
Breng 2 l water aan de kook. Doe de rijstnoedels in een ruime kom, overgiet met kokend water, roer los en laat 9 min rusten. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes. Snij de broccolini in stukken. Schil de wortelen, snij in de lengte middendoor en dan in plakjes.
-
Pel en pers de tenen look. Schil en rasp de gember. Hak de chilipepers fijn. Pluk de munt en basilicumblaadjes. Snij de limoen in partjes.
-
Verhit een scheut arachideolie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de tofublokjes goudbruin aan alle zijden. Voeg de gember, look en chilipeper toe en bak nog 2 min, voeg broccolinistelen en wortelen toe en een scheut water. Sluit de pan om de groenten in 2 min gaar te stomen.
-
Voeg de saus, roosjes en ½ van de lente-ui toe, dek de pan terug af en laat 2 min sudderen.
-
Voeg de noedels in porties toe en zorg dat deze bedekt zijn met saus.
-
Verdeel de pad thai over de borden en werk af met de rest van de lente-ui, verse kruiden, sesamzaadjes en chilivlokken. Serveer met partjes limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven