Gluten , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg
Meng de bloem met een snuifje zout. Breng 220 ml water aan de kook en giet bij de bloem.
-
Roer het water met een lepel door de bloem en laat wat afkoelen. Kneed verder met je handen tot een gladde bol.
-
Bestrijk met arachideolie en pak in met plasticfolie. Laat 30 min rusten op kamertemperatuur.
-
Vulling
Gaar de glasnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af, spoel koud, laat goed uitlekken en snij in stukjes van 1 à 2 cm lang.
-
Pel de sjalot en look en snipper fijn. Snipper de lente-uitjes fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Snipper de shiitake en Chinese kool fijn. Meng de shiitake met de Chinese kool, sjalot, look, lente-ui, gember, 30 ml sweet chilisaus, sojasaus, sesamolie en suiker. Verkruimel de tofu erbij, voeg de glasnoedels toe en meng goed.
-
Afwerking
Rol het deeg zo dun mogelijk uit tussen 2 vellen bakpapier. Steek cirkels uit van 9 cm. Dek de cirkels af met een vochtige handdoek tot gebruik.
-
Leg 1 kl van de vulling in het midden van een deegrondje, bestrijk de rand van elke deegcirkel met water en vouw dicht.
-
Stoom de mandu 10 min gaar in een stoommandje bedekt met bakpapier.
-
Serveer met de rest van de sweet chilidip en wat koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven