Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn. Schil en rasp de gember. Pluk de blaadjes van de koriander en snij de steeltjes fijn.
-
Scheur de oesterzwammen in stukjes en snij de shiitake in plakjes.
-
Verhit een bodem olie van 4 cm hoog in de wok tot 190°C.
-
Strooi de helft van de maïzena in een kom en wentel de helft van de vleesmengeling erdoor. Schep in de hete olie en bak in 2 min rondom goudbruin en krokant. Haal uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier. Wentel de rest van de vleesmengeling door de rest van de maïzena en herhaal.
-
Giet ¾ van de olie uit de wok en roerbak de paddenstoelen op een hoog vuur. Voeg look, koriandersteeltjes en gember toe en breng op smaak met oestersaus.
-
Voeg het vlees weer toe en laat 1 min al omscheppend doorwarmen.
-
Verwarm de woknoedels met een scheut water in de microgolf en schep door het vlees. Breng verder op smaak met oestersaus.
-
Bestrooi met korianderblaadjes en fijngesneden lente-ui en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven