Varkenswangetjes met Martha Guilty Pleasure en noordkrieken
noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snipper fijn.
-
Bak de varkenswangen bruin in boter in een stoofpot en hou apart.
-
Bak de uien in dezelfde pot bruin en voeg de blaadjes laurier en takjes tijm toe.
-
Voeg de varkenswangen opnieuw toe en bestrooi deze met 1 el bloem. Laat kort meestoven.
-
Blus de wangen met het bier, het bietensap en de jus uit de bokaal noordkrieken, zodat de wangen onder komen te staan.
-
Gaar gedurende 1 u 30 min à 2 u op een matig vuur zonder deksel.
-
Haal de wangen even uit de jus en hou apart.
-
Voeg de krieken toe aan de saus en kook op het vuur om de saus wat in te dikken.
-
Serveer de wangen en overgiet ze met de saus.
-
Witlofslaatje
Snij het witlof in de lengte fijn.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt.
-
Hak de walnoten wat fijner. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de varkenswangen met het witlofslaatje en het bijpassende bier.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven