Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en snij in de lengte in Rits de blaadjes tijm van de steeltjes en snij fijn.
-
Haal 2 ringen uit de ui en vul de ui op met een klontje boter en fijngesneden tijm.
-
Bak het vlees aan in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
-
Bestrooi het vlees met 2 el bloem.
-
Schik de opgevulde uien tussen het vlees.
-
Overgiet alles met trappist.
-
Smeer de honingkoek in met mosterd en leg op het vlees.
-
Zet een deksel op de pot.
-
Laat de varkenswangetjes op een zacht vuur sudderen. Na ± 2 u zijn ze gaar.
-
Tip: de bloem en honingkoek met mosterd in de saus zorgen ervoor dat de saus bindt tijdens het garen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven