Varkenswangen in groene pepersaus met winterse groenten en krielaardappelen

Varkenswangen in groene pepersaus met winterse groenten en krielaardappelen

Allergenen

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de varkenswangen aan in een grote stoofpot met een klontje boter. Kruid met peper en zout.

  2. Pel de look en sjalotten en voeg ze samen met de peperbollen toe. Laat meestoven en blus met de cognac. Laat inkoken.

  3. Giet de fond en room erbij. Laat 1,5 u zachtjes koken.

  4. Schil de rapen en de wortelen en snij in stukken. Spoel de aardappelen.

  5. Kook de aardappelen, rapen en wortelen gaar in gezouten water. Doe ze daarna bij de varkenswangen. Blancheer de erwtjes even in kokend water en giet af.

  6. Spoel de lente-uitjes grondig. Werk de stoofpot af met de lente-ui en erwtjes. Kruid naar smaak bij met peper en zout.