Varkenswangen in groene pepersaus met winterse groenten en krielaardappelen
Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de varkenswangen aan in een grote stoofpot met een klontje boter. Kruid met peper en zout.
-
Pel de look en sjalotten en voeg ze samen met de peperbollen toe. Laat meestoven en blus met de cognac. Laat inkoken.
-
Giet de fond en room erbij. Laat 1,5 u zachtjes koken.
-
Schil de rapen en de wortelen en snij in stukken. Spoel de aardappelen.
-
Kook de aardappelen, rapen en wortelen gaar in gezouten water. Doe ze daarna bij de varkenswangen. Blancheer de erwtjes even in kokend water en giet af.
-
Spoel de lente-uitjes grondig. Werk de stoofpot af met de lente-ui en erwtjes. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven