Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in fijne plakjes.
-
Snij de peren in 4 en verwijder het klokhuis.
-
Pel de uien en snij ze in partjes.
-
Verkruimel de kaas en plet de boter erdoor. Verpak in plasticfolie en leg koel weg.
-
Verwarm de olie in een pan. Bak de aardappelplakjes hierin. Voeg de rozemarijn, de partjes ui en peer toe. Kruid met peper en zout. Bak goudbruin en haal uit de pan. Schep in een ovenschaal.
-
Bak het vlees aan beide zijden en leg bovenaan in de ovenschaal. Verdeel de roquefortboter erover. Plaats onder een hete grill tot het vlees goudbruin en gaar en de boter gesmolten is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven