Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Salade
Snij de komkommer met een mandoline in flinterdunne plakjes en doe in een kom. Bestrooi met dillepluksel en zout en schep door elkaar. Bestrooi met fijne suiker en besprenkel met rijstazijn. Laat rusten.
-
Klop de eieren los in een diep bord. Vul een bord met paneermeel en een bord met bloem. Kruid de bloem met peper en zout.
-
Klop de varkenslapjes indien mogelijk nog platter met de zijkant van een groot mes. Haal ze eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en tot slot door het paneermeel. Herhaal de laatste 2 stappen.
-
Verwarm de olie in een grote pan en bak de schnitzels 3 à 4 min aan beide kanten mooi goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Serveer de gebakken schnitzel met een partje citroen en bestrooi rijkelijk met peterselie.
-
Lekker met gekookte aardappelen en de komkommersalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven