Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dompel de tomaten in kokend water gedurende enkele seconden en laat schrikken in ijswater. Pel de tomaten, snij in 4, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Snij de augurkjes in julienne.
-
Pel de ui en snij fijn. Spoel de spinazie en zwier droog.
-
Smelt de boter en bak het vlees aan elke zijde. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou warm.
-
Bak in dezelfde pan de fijngesneden ui met de spekreepjes goudbruin. Schep de spinazie en augurkjes erdoor. Blus met de port en voeg de tomatenblokjes erbij. Kruid met peper en zout. Laat het vocht wat verdampen.
-
Zet de pommes duchesse in de oven en bak tot ze goudgeel en gaar zijn.
-
Schik het vlees op de borden en verdeel de groenten met saus erover. Werk af met de pommes duchesse.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven