Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de tamarillo’s en snij ze in kleine stukjes. Pel de ui en snipper fijn. Snij de granaatappel doormidden en klop de pitten met de bolle kant van een lepel eruit. Verwijder de gele velletjes en voeg de pitten samen met de uisnippers bij de tamarillo’s. Voeg een snuifje zout toe en schep de suiker erdoor.
-
Kruid de varkenshaasjes met peper en zout. Leg de salieblaadjes erop en omwikkel met sneden gedroogde ham. Bak aan alle zijden in hete olijfolie. Verpak in aluminiumfolie.
-
Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Kook de pasta intussen beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Laat een flinke klont boter smelten in de warme pan. Bak er enkele salieblaadjes in. Kruid met peper en zout. Schep de pasta erdoor.
-
Snij de varkenshaasjes in plakjes. Schik de salsa ernaast. Serveer samen met de pasta.
-
Tip: de gaartijd in de oven is afhankelijk van de dikte van je varkenshaasje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven