zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de broccoli en bloemkool. Snij in roosjes.
-
Schil de wortelen en snij in stukjes.
-
Kook water met 1 groentebouillonblokje. Voeg de groenten toe en kook samen beetgaar. Giet de groenten af en hou warm.
-
Overgiet de varkenshaasjes met olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat ze 30 minuten marineren.
-
Gril de varkenshaasjes aan alle zijden. Steek vervolgens in een voorverwarmde oven van 200°C en gaar verder gedurende 20 à 25 minuten (afhankelijk van de dikte en grootte van de varkenshaasjes).
-
Giet het zakje rode wijnsaus in een steelpannetje en voeg kokend water toe. Los het poeder al roerend op in het kokende water. Laat zeker 3 minuten doorkoken.
-
Giet na 18 minuten een dopje Cointreau over het vlees en laat nog enkele minuten verder garen.
-
Haal uit de oven en laat het vlees rusten. Snij het vlees in stukken.
-
Versier ondertussen het bord met een blad krulsla en een roos van de sinaasappelschil.
-
Passez les croquettes à la friture. Laissez-les égoutter sur du papier essuie-tout.
-
Schik de groenten, het vlees en de kroketjes op het bord. Nappeer de rode wijnsaus over het vlees. Werk het bord af met puntjes balsamicocrème.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven