Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij hiervan dikke frieten van 2 cm dikte. Spoel ze en laat uitlekken. Bak de frieten voor in frituurvet van 140°C tot ze gaar zijn vanbinnen. Haal ze eruit en laat ze uitlekken. Hou apart.
-
Reinig het witlof. Bak het witlof aan in gesmolten boter. Kruid met peper en zout. Verminder het vuur en laat verder onder gesloten deksel braiseren en karameliseren gedurende ± 20 minuten.
-
Warm 4 dl kalfsfond op en voeg pickles naar eigen smaak toe. Hou warm.
-
Schroei de varkenshaasjes aan in een pan in hete boter. Kruid met peper en zout. Bak het vlees aan alle zijden krokant. Gaar het vlees verder in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende ± 8 minuten. Haal uit de oven en laat nog enkele minuten rusten alvorens te snijden.
-
Bak de pommes pont neuf goudbruin in frituurvet van 180°C. Schik de frieten op elkaar in rastervorm op het bord. Snij het vlees in stukken en schik op het bord. Geef er 2 gebakken witlofjes bij. Werk af met de picklessaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven