Varkenshaasje met picklessaus en geprakte broccolistoemp
Gluten , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontvlies het varkenshaasje. Kruid met peper en zout.
-
Bak het vlees aan alle zijden goudbruin in hete boter.
-
Leg het in een ovenschotel en overgiet met de bakboter.
-
Voeg een blaadje laurier en takje tijm toe.
-
Picklessaus
Schil de wortel en pel de ui. Snij beide in fijne brunoise.
-
Bak aan in dezelfde pan als het varkenshaasje.
-
Flambeer met de whisky en blus met het bier.
-
Voeg de room en pickles toe en laat alles opkoken. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Broccolistoemp
Schil de aardappelen en snij de volledige broccoli fijn.
-
Kook samen gaar in water met zout. Giet af als de aardappelen gaar zijn en plet fijn.
-
Meng de mascarpone eronder en kruid met peper en zout.
-
Gaar het varkenshaasje 10 min verder in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat het vlees nog ± 5 min rusten onder aluminiumfolie alvorens het te snijden.
-
Serveer de broccolistoemp en picklessaus bij het vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven