Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardappelen, maar schil ze niet.
-
Schraap de worteltjes, snij het groen kort af.
-
Kook de aardappelen gaar en de wortelen beetgaar. Laat de wortelen uitlekken en bak ze kort aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Snij de grote aardappelen in 2 en steek 3 stukken aardappel op een bamboestokje.
-
Laat de kalfsfond met de mosterd voor inkoken.
-
Bak de varkenshaasjes aan in hete olijfolie. Laat verder garen op een matig vuur tot het vlees de gewenste bakwijze bereikt heeft. Kruid met peper en zout.
-
Snij de varkenshaasjes in stukken en schik ze op de borden. Zet het aardappeltorentje op het bord en versier met een takje tijm. Schik ook 2 worteltjes in het midden van het bord.
-
Werk het bord af met de mosterdsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven