Mosterd , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snij in ringen.
-
Smelt 2 el boter in een pan en bak het varkenshaasje met de sjalotten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Blus met de rode wijn en laat de alcohol verdampen. Zet een deksel op de pan en laat het vlees 10 à 15 min garen.
-
Giet de room bij de saus en laat indikken. Voeg de mosterd toe.
-
Was de krielaardappelen en schik in een vuurvaste schotel. Besprenkel de aardappelen met 2 el olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Plet de look en hak de rozemarijn grof. Voeg de look en rozemarijn bij de aardappelen.
-
Bak de aardappelen in ± 30 min gaar in de oven op 190°C.
-
Snij een kruisje in de bovenkant van de vijgen.
-
Besprenkel een ovenschotel met wat olijfolie en leg de vijgen in de schotel.
-
Kruid met peper en besprenkel de vijgen met honing.
-
Hak de pistachenoten en verdeel over de vijgen.
-
Bak de vijgen ± 15 min in de oven op 180°C.
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de krielaardappelen en gebakken vijgen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven