Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was en droog de andijvie, verwijder de harde delen en snij de bladeren in fijne reepjes.
-
Snij de varkenshaasjes in stukken van ongeveer 3 cm dikte en wikkel de zijkanten in ontbijtspek.
-
Bak de zijkanten in hete boter aan beide zijden goudbruin en laat verder garen in de oven.
-
Blus de braadpan met water en roer het aanbaksel los. Voeg tijmtakjes toe en laat inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
-
Stoof intussen de andijvie in boter, kruid met nootmuskaat, vers gemalen zwarte peper en zeezout. Roer er de room door.
-
Verdeel de varkenshaasjes over voorverwarmde borden. Napeer met de jus. Schik er de andijvie naast en serveer met natuuraardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven