Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 90°C.
-
Snipper de ui fijn.
-
Plet de peperbollen met de bolle kant van een lepel.
-
Smelt een flinke klont boter in een braadpan en laat het vlees aan alle kanten kleuren.
-
Kruid met peper en zout. Leg het vlees in een ovenschaal.
-
Plaats 50 min in de voorverwarmde oven.
-
Voeg een extra klontje boter toe aan de pan van het vlees en stoof de uisnippers erin aan.
-
Bestrooi met bloem en roer goed door.
-
Besprenkel met fond en rode wijn. Leg het takje tijm erin en roer de peperkorrels erdoor.
-
Laat tot inkoken.
-
Zeef de saus en giet terug in de pot.
-
Roer de room en cognac erdoor en laat opnieuw tot inkoken.
-
Los de bessengelei erin op en hou warm.
-
Snij het vlees in plakjes, nappeer met de saus en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven