Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tomaten. Snij de tomaten in 4 en haal de pitjes eruit. Pel de sjalotten en het teentje look. Snipper beide fijn. Stoof de sjalotten aan in 1 dl olijfolie. Voeg de kwartjes tomaten en fijngesnipperde look toe. Kruid met peper, zout en fijngesnipperde tijm. Laat 5 minuten sudderen op een matig vuur. Hou apart en warm.
-
Spoel de peterselie en pluk de peterselieblaadjes. Blancheer de toefjes peterselie. Haal uit het water en dep goed droog. Mix de peterselie met 1 dl olijfolie tot een mooie emulsie.
-
Kruid het varkensvlees met peper en zout. Rol elk varkenshaasje in 4 plakjes Gandaham. Druk goed aan. Leg de rolletjes varkensvlees in een braadslede. Gaar het vlees in een voorverwarmde oven op 120°C. Een varkenshaasje van ± 400 gr heeft 25 à 30 minuten nodig om gaar te zijn.
-
Haal het vlees uit de oven en laat eventjes rusten. Snij het in mooie medaillons.
-
Schik 2 stukjes vlees op het bord. Dresseer de tomatenfondue, warm of lauw, in een ring. Werk het gerecht af met de peterselieolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven