Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dompel de boerenkool 1 min onder in kokend water. Koel direct af in ijswater.
-
Verwijder het vlies en de ketting (dat is een stukje aan de buitenkant waarmee het haasje aan de ribben vastzat) van het varkenshaasje. Kleur aan in boter.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Mix de pickles met de honing en het amandelpoeder glad.
-
Leg de boerenkool open, besmeer met het picklesmengsel en rol het vlees erin.
-
Rol dit in het vel bladerdeeg en plak dicht met losgeklopt eigeel met een beetje water.
-
Bak gedurende 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat zeker 5 min rusten vooraleer je het aansnijdt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven