zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Schil de pastinaken, snij in vier en vervolgens in stukken. Steek het klokhuis uit de appels en snij ze in partjes.
-
Schil de aardappelen en snij in 1 cm dikke plakken.
-
Pluk ½ van de blaadjes salie.
-
Meng olijfolie, azijn en honing in een kom en schep de appels, aardappelen en pastinaken erdoor tot ze met een laagje bedekt zijn. Kruid met peper en zout. Schik in een enkele laag op een ovenschaal. Rooster in 30 min lichtbruin.
-
Leg het varkenshaasjes erop met de rest van de takjes salie. Besprenkel met olijfolie en braad 18 à 22 min of tot het varkenshaasje naar wens gaar is.
-
Snij het vlees in plakken en serveer met de garnituur. Besprenkel met braadvocht en werk af met takjes salie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven