noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg het keukengaren in gezouten water.
-
Bereid de pistachepesto: pluk de basilicumblaadjes van de takjes. Pel de look en snij de teentjes in een paar stukken. Snij de kaas in stukjes. Verkruimel de beschuit. Doe alle ingrediënten in een blender en maal ze tot een grove pesto. Er mogen nog stukjes inzitten.
-
Snij de varkenshaasjes voorzichtig in de lengte door, maar niet volledig. Open ze als een boek en leg ze plat. Kruid met peper en zout. Vul met de pistachepesto en rol het vlees goed rond de vulling. Bind het vlees op met de keukendraad.
-
Rooster de varkenshaasjes boven een smeulende BBQ. Keer het vlees regelmatig om.
-
Verwijder het keukengaren en snij in plakjes.
-
Serveer met een pastasalade met zongedroogde tomaatjes en pijpajuin.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven